Download Full Album Dayang Nurfaizah MP3 Free Download

Download Full Album Dayang Nurfaizah MP3 you can download for free on GoverLine. To see the song details of Full Album Dayang Nurfaizah Click on a suitable title, then for the download link Full Album Dayang Nurfaizah is on the next page after you click it and the download link is provided, Download Lagu, Mp3, Video 3gp & Mp4. List Download Lagu MP3 Full Album Dayang Nurfaizah free Streaming Latest Songs.

    Dayang Nurfaizah 2017 _ Full Album

    50.38MB
    55:02
    26 November 2020
    ...
    download & play

    Dayang Nurfaizah - All Album Lagu Malaysia Lama Terpopuler Sepanjang Masa

    45MB
    49:09
    03 March 2020
    Dayang nurfaizah all album lagu malaysia lama terpopuler sepanjang masa dayang nurfaizah all album lagu malaysia lama terpopuler sepanjang masa ...
    download & play

    Dayang Nurfaizah - Dayang Live Full Album

    51.64MB
    56:24
    19 May 2020
    Dayang nurfaizah dayang live full album audio video song list 1 close to you copyright controlled 2 hakikat cinta hujan lagi hati ini medley...
    download & play

    Dayang Nurfaizah-di Pintu Syurgalirikost Ariana Rose

    3.22MB
    03:31
    17 January 2014
    This is my first lyrics video so enjoy it ...
    download & play

    Dayang Nurfaizah - Separuh Mati Ku Bercinta Lyric

    4.03MB
    04:24
    18 April 2017
    Official lyric video from dayang nurfaizah separuh mati ku bercinta subscribe to indigital channel here http smarturl it subscribeindigital av...
    download & play

    Seandainya Masih Ada Cinta : Dayang Nurfaizah

    4.53MB
    04:57
    20 June 2011
    Lagu di trak ke dua dari album dayang bertajuk seandai masih ada cinta dicipta oleh ajai dan liriknya oleh syed env...
    download & play

    Dayang - Dayang Sayang Kamu Full Album

    51.93MB
    56:43
    02 November 2020
    Dayang dayang sayang kamu full album audio video song list 1 dayang sayang kamu 2 aku rindu aku jemu 3 ku ingin mu kembali 4 andai ku tahu 5 lagu c...
    download & play

    Dayang Nurfaizah - Bahaya Hembusan Asmara Album

    4.2MB
    04:35
    03 July 2019
    Dayang nurfaizahs hembusan asmara album is now on streaming platforms broadway entertainment all rights reserved...
    download & play

    Video Penuh Persembahan Dayang Nurfaizah Di Showcase Pelancaran Album

    19.65MB
    21:28
    22 September 2017
    Http budiey27 click to subscribe http budiey visit my blog http facebook budieydotcom bee a fan http twitter budiey follow me ...
    download & play

    Dayang Nurfaizah - Seandainya Masih Ada Cinta Karaoke

    4.61MB
    05:02
    20 March 2019
    Official karaoke video copyright under broadway entertainment sdn bhd...
    download & play

Top Comments On Full Album Dayang Nurfaizah


    Mr Fad Hanafi: Rindu nak tengok dayang ada video klip mcmni..

    haszizam hassan: i love u dayang..

    amireu sshi: 2001 Anthem

    Faiz Kuya: Power

    Mastura Mazlan: 21.2.2021 nostalgianya lagu lama 2 best pulak tuu...🥰🥰🥳💛

    Theresa Tadeng: 14.2.2021 hari kekasih.

    Mimi Zuhana: Seindanya masih ada cinta #lirik

    Dayangnurfaeza

    Usah kau berpura 'disebalik kata
    Karena ku tahu
    Siapa diriku 'tak perlu merayu
    Dengan pujukkanmu
    Biarkanlah saja semuanya pergi

    Cukuplah sekali 'kau menghiris hati
    Menghancurkan kasih
    Yang lama terbina 'seandainya masih
    Ada cinta lagi 'lupakan oh sayang
    Hasrat dan perasaanmu

    Corus *
    Rindu nan membara 'menyala dan membelai jiwa
    Tiada berteman 'sepinya berpanjangan
    Resah dan gelora 'menjadi sahabat derita
    Berakhirlah sandirawa 'kisah dusta
    Dan dilema
    Pintuku semoga kau sedar
    Kesilapanmu

    Kini hanya luka 'bersulamkan pasrah
    Titis air mata
    Tak lagi beerti ohh "namun dihatiku
    Terukir namamu
    Menjadi memori 'kekal dan abadi

    Solo muzik playing *
    Rindu nan rindu membara'menyala Dan membelai jiwa
    Tiada berteman 'sepinya berpanjangan
    Resah dan gelora 'menjadi sahabat derita
    Berakhirlah sandirawa 'kisah dusta dan dilema
    Pintaku semoga kau sedar kesilapanmu 2x)

    Habib Nun: Sayang dayang

    Fida Zaimey: yeah!! 2021

    Redblue 92: Minat dayang dari lagu ni... Smpi skrg aku jd fans

    mohd fahmie: Kerana aku thu siapa dri aku ni...hnya sampang hanyut di lautan sepi..tiada ap2 pn dlm kehidupan aku.. Aku hnya ad satu hti yg setia menanti dirimu kmbali kpdaku suria nita.. Sejat aku kehilangan mu, dri aku kesunyian,sepi tanpa cinta mu suria nita.. Aku hrap kmu kmbali lah kpdaku.. Jga lah dri mu baik2.. Aki doa agar kmu di murah kn rezeki dn di rahmati Allah swt...

    Husnizam Ahmad Daud: suka gila lagu ni

    nordin kalis: 2021 and still watching

    QADEEM SHAHER: Baru tahu Azwan Ali yg direct MV ni

    Syahmi Syafiq: 25th Disember 2020 (Hari Krismas).

New Download